14 Maart 2018 Politiek en Opening Hebbes in Millingen

Foto’s met Datum linken:   http://tinyurl.com/Spaces-link

Klik eerst bovenaan op Datum link:      https://whmgipman.wordpress.com

gebruik

     14 Maart 2018 Politiek en Opening Hebbes in Millingen

______________________________________________________________

Waar eerst De Marskramer was in Millingen is nu de nieuwe winkel officieel geopend. In het pand waar vroeger opa en oma en kruideniers winkel hadden en de ouders een tankstation uitbaaten opende de derde generatie van de familie Hogenkamp een huis & kado winkel met de naam Hebbes. Bij binnenkomst valt de ruime en lichte entree op. Een modern en sfeervol interieur, een duidelijk visitekaartje van Interieur bedrijf Hubbers. In het oog springt de wand met tapas en noten op van de lokale leverancier Oliva onder de naam “Taste It”. De hele winkel heeft ruime paden zodat die voor iedereen goed toegankelijk is. Men kan in de winkel terecht voor diverse cadeautjes voor elk budget, en is er een Hebbes-kodo bon voor jong en oud. Handig is ook de grote keuze aan schrijfwaren en schoolartikelen. Achter in de winkel is er een ruim aanbod aan huishoudelijke artikelen. Ook is daar speelgoed te vinden waar funderen hun verjaardagsbox kunnen vullen.

Feestelijke Opening:

De feestelijke opening was om 10.00 uur Wethouder Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind waren ook aanwezig bij de opening van Hebbes Huis & Cadeau. De 2 dochters vertelden over de history van de winkel en hun verzochten ouders  om het lint door te  komen knippen, en dat lukte natuurlijk met een spontaan klappen van de vele belangstellenden.  En iedereen naar binnen om te feliciteren waar thee en koffie klaar stond met toepasselijk Hebbes gebakjes! Een gezellig samen zijn was het nog met de familie Hogenkamp!

Politiek in Beeld

Op de Markt stonden de 11 politieke partijen, die zieltjes wilden winnen voor hun verkiezingen op 21 Maart. Dat winnen ging wel moeizaam want velen kwamen allen voor de markt! Er was door de gemeente Berg en Dal gezorgd voor een tafel met Thee en Koffie en natuurlijk ook koekjes! De staan tafels lagen vol met folders en grote folders werden er overal opgeplakt voor de 3 uurtjes. Het zal nog moeilijk kiezen worden, maar neem de moeite om de doelstellingen van de 11 partijen te doorgronden!

De uitslagenavond op 21 maart 2018 in de Mallemolen in Groesbeek is vanaf 21.00 uur voor iedereen vrij toegankelijk. Een muzikale en spannende uitslagenavond die de gemeente samen met Omroep Berg en Dal organiseert.

______________________________________________________________

14 Maart 2018 Opening van Hebbes in Millingen – Album 1

https://1drv.ms/f/s!AtFLchdsVFFihcUxFXx0kOCw45_9AA

______________________________________________________________

14 Maart 2018 Opening van Hebbes in Millingen – Album 2

https://1drv.ms/f/s!AtFLchdsVFFihcVBqnvBZr6yndgNGQ

______________________________________________________________

14 Maart 2018 Politieke actie op de Markt in Millingen

https://1drv.ms/f/s!AtFLchdsVFFihcVR96uxH8DcAgM3hA

______________________________________________________________

Bekijk het Filmpje op Volledig scherm.

14 Maart 2018 Opening van Hebbes in Millingen – Film

https://youtu.be/8iKHnt3seZw

______________________________________________________________

https://www.verkiezingenbergendal.nl/politieke-partijen/

http://hebbesmillingen.nl/

https://www.facebook.com/HebbesMillingen/

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in Millingen a/d Rijn, Organisaties. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie